Tweedehands Selmer Mark VII Alt-saxofoon - 305826

Tweedehands Selmer Mark VII Alt-saxofoon - 305826

€ 4.495,00 € 3.714,88
Availability : Op voorraad
SKU:
2500001108357_mm

Tweedehands Selmer Mark VII Alt-saxofoon - 305826

Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Doorgaans worden bestelling die vóór 16:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verstuurd en heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 5,95. Er zijn geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,- .
Elk instrument wordt volledig gecontroleerd en speelklaar gemaakt voordat het ons deur verlaat. Onze ervaren reparateurs (die zelf ook spelers zijn) begrijpen dat het essentieel is om alles na te lopen. Instrumenten worden geleverd onder fabrieksgarantie. Daarbij bieden we na 1-jaar een gratis controle beurt aan. 
Voor vrijbijvend persoonlijk advies zijn we te bereiken middels:
Telefoon: 0299 - 3 71 999 of klik hier
Tweedehands

Selmer beëindigde de productie van hun beroemdste instrument, de Mark VI, in 1974. Vanaf dat jaar tot 1981 heette het nieuwe model de Mark VII. De veranderingen die Selmer aan dit instrument aanbracht, gecombineerd met de liefde die veel spelers hadden voor de Mark VI, zorgden ervoor dat dit nieuwe model (onterecht) als inferieur werd beschouwd. De tijd verstrijkt en smaken veranderen en de Selmer Mark VII is de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden. Wat onbetwistbaar is, is dat de prijs van de Selmer Mark VII zeer gunstig afsteekt bij die van de Mark VI.

Deze schoonheid, gebouwd in 1980, biedt veel Selmer-kwaliteit voor de helft van de prijs van zijn bekendere neef. Het is een zeer levendig instrument dat vrij goed past bij alles wat Selmer heeft geproduceerd. Dit instrument is geheel origineel en in zeer goede staat. Er zijn geen noemenswaardige beschadigingen en de lak is wat men mag verwachten van een instrument van zo'n 45 jaar oud. We hebben deze Selmer Mark VII zorgvuldig opnieuw gepolsterd met Pisoni DeLuxe Pads en hij speelt natuurlijk perfect.

Inbegrepen in de prijs van deze Selmer Mark VII

  • Volledige her-polstering met behulp van Pisoni DeLuxe Pads
  • Originele koffer die nog perfect functioneert
  • Draagkoord, poetsdoeken, etc.