Saxofoon mondstukken

Saxofoon mondstukken

Een saxofoon mondstuk bepaalt de klankkleur en speelcomfort. Bepaalde merken mondstukken zijn meer geschikt voor klassiek en andere weer meer voor een Jazz sound. 

Hier vindt u ons assortiment saxofoon mondstukken van o.a. de merken VandorenSelmer, Rico-D'Addario WoodwindsMeyer, SR TechnologiesOtto Link, LebayleYamaha, Yanagisawa en François Louis. Mondstukken voor zowel voor sopraninosaxofoon, sopraansaxofoon, altsaxofoon, tenorsaxofoon als baritonsaxofoon. 

Mondstukken zijn beschikbaar in meerdere tip openingen. Daarnaast heeft ook het gekozen riet en de rietbinder invloed op de klank, wij geven u graag onze advies afhangend van uw persoonlijke wensen. Let erop dat de meeste mondstukken worden niet geleverd met dop en rietbinder

Wij hebben doorgaans ook zowel tweedehands als demo-model saxofoon mondstukken in ons assortiment. Elk mondstuk wordt door ons met uiterste zorg gereinigd en gepoetst en aangeboden voor een speciale prijs. 

Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u onze saxofoon mondstukken uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om mondstukken uit te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een mondstuk dat u niet op onze website vindt of wilt u advies over welk saxofoon mondstuk u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Shop By
€ 41,00 - € 439,00
€ 439,00
€ 41,00
Sopraninosaxofoon
Sopraansaxofoon
Altsaxofoon
Tenorsaxofoon
Baritonsaxofoon
Aizen
Bari
Berg Larsen
CG Mouthpiece Italy
Drake
François Louis
Meyer
Otto Link
SR Technologies
Selmer
Vandoren
Yamaha
Yanagisawa

88 products

88 products

Items 1-13 of 88

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page