Klarinet rietbinders & mondstuk doppen

Klarinet rietbinders & mondstuk doppen

Klarinet Rietbinders

Een klarinet rietbinder houdt niet alleen het riet op de juiste plek, het heeft ook invloed op de klank. Hier vindt u ons assortiment klarinet rietbinders en doppen van o.a. de merken BG France, Vandoren, Rovner, Rico D'addario WoodwindsSelmer, François Louis en Abelet. Rietbinders voor bes klarinet, es klarinet en basklarinet. U vindt hier lederen klarinet rietbinders, binders met verschillende inleg plaatjes van bijv. het merk BG France en Vandoren, binders met een of twee schroeven, houten binders van Abelet, allerlei variaties die effect hebben op de klank.

Klarinet Mondstukdoppen

Mondstukdoppen bieden bescherming aan zowel riet en mondstuk van uw klarinet. Meestal worden de doppen geleverd samen met de rietbinder. 

Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u onze klarinet rietbinders uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om rietbinders te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een klarinet rietenbinder die u niet op onze website vindt of wilt u advies over welke ligature u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Shop By
€ 4,00 - € 168,00
€ 168,00
€ 4,00
Altsaxofoon
Tenorsaxofoon
Baritonsaxofoon
Klarinet - Alt
Klarinet - Bas
Klarinet - Bb
Klarinet - Eb
BG France
D'Addario
François Louis
Rovner
Selmer
Vandoren
Yamaha

46 products

46 products

Items 1-13 of 46

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page