Saxofoon doppen & rietbinders

Saxofoon doppen & rietbinders

Saxofoon Rietbinders

Een saxofoon rietbinder houdt niet alleen het riet op de juiste plek, het heeft ook invloed op de klank. Hier vindt u ons assortiment saxofoon rietbinders en doppen van o.a. de merken BG France, Vandoren, Rovner, Rico D'addario WoodwindsSelmer, François Louis en Abelet. Rietbinders voor sopraninosaxofoon, sopraansaxofoon, altsaxofoon, tenorsaxofoon en baritonsaxofoon. U vindt hier lederen sax rietbinders, binders met verschillende inleg plaatjes van bijv. het merk BG France en Vandoren, binders met een of twee schroeven, houten binders van Abelet, allerlei variaties die effect hebben op de klank.

Saxofoon Mondstukdoppen

Mondstukdoppen bieden bescherming aan zowel riet en mondstuk van uw saxofoon. Vaak worden de doppen geleverd samen met de rietbinder, maar er zijn ook luxe losse mondstukdoppen te vinden van het merk Selmer.

Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u onze saxofoon rietbinders uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om rietbinders te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een saxofoon rietenbinder die u niet op onze website vindt of wilt u advies over welke rietbinder u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Shop By
€ 4,00 - € 168,00
€ 168,00
€ 4,00
Sopraninosaxofoon
Sopraansaxofoon
Altsaxofoon
Tenorsaxofoon
Baritonsaxofoon
Klarinet - Bas
Klarinet - Bb
BG France
D'Addario
François Louis
HB France
Rovner
Selmer
Vandoren
Yamaha

129 products

129 products

Items 1-13 of 129

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page