Trompet

Trompet

Wij hebben een uitgebreide collectie trompetten voor zowel de beginnende als de professionele trompettist. U kunt kiezen voor een nieuwe trompet van gerenommeerde merken zoals B&S, BachMagenta Winds, Schilke of Yamaha. Of u kunt kiezen voor een van onze gebruikte trompetten. Hier vindt u merken zoals Bach en Olds. Al onze tweedehands trompetten zijn volledig gereviseerd zodat ze weer als nieuw spelen.

Wilt u onze trompetten uitproberen of vergelijken? U bent van harte welkom in onze winkel in waar u alle tijd heeft om trompetten uit te proberen. Indien nodig geven wij u graag advies. Daarnaast bieden wij u een geheel vrijblijvende opzichtperiode aan. Onze winkel bevind zich in Edam, Noord-Holland (25km ten noorden van Amsterdam)

Hieronder treft u ook een selectie van onze trompet accessoires, voor meer accessoires klik hier.

Shop By
€ 1,00 - € 4.175,00
€ 4.175,00
€ 1,00
Bastuba
Sopraninosaxofoon
Sopraansaxofoon
Altsaxofoon
Tenorsaxofoon
Baritonsaxofoon
Fluit
Bugel
Cornet
Euphonium
Hobo
Klarinet
Piccolo
Piccolo Trompet
Trombone
Trompet
Tuba
Waldhoorn
Fagot
Sousafoon
Mondstuk etuis
Dempers
Mondstukken
Ja
Nee
Al Cass
Arnolds & Sons
BG France
Bach
Bam
Denis Wick
HW Products
Helin
Hercules
Hetman
Humes & Berg
J. Meinlschmidt
Jo-Ral
Jupiter
König & Meyer
La Tromba
Magenta Winds
Protec
Reka
Schilke
Superslick
Yamaha

155 products

155 products

Items 1-13 of 155

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page

Trompet kopen advies

Matthews Muziek heeft meer dan 25 jaar ervaring in verkoop en reparatie van trompetten. In onze winkel in Edam, Noord Holland (20 min van Amsterdam) kunt u in alle rust verschillende instrumenten uitproberen en vergelijken. Wij kunnen u een persoonlijk advies geven, zodat u de trompet kan kiezen die het best bij u past. Wij hebben een uitgebreide selectie trompetten voor beginners, studenten, gevorderden en professionals.

Trompet kopen voor beginners

Als u trompet wilt leren spelen raden wij u aan om eerst een instapmodel trompet te kopen. Wij hebben instapmodellen Yamaha en Andreas Eastman trompetten voor onder de vijfhonderd euro in de aanbieding. Een goede beginnerstrompet is licht van gewicht en blaast gemakkelijk.

Trompet kopen voor gevorderde spelers

Als de spieren en blaastechniek verder gevorderd is, kan men overgaan naar duurdere modellen en een keuze maken uit de vele verschillende opties en materialen alnaar gelang de voorkeur en speelstijl.

Trompetten in het topsegment

Voor de vergevorderde en professionele trompetspeler bieden wij de topmodellen van bekende merken zoals de Schilke X-Series, Bach Stradivarius en Yamaha YTR-8340 aan. Deze modellen zijn gemaakt van de beste materialen en er is veel tijd besteed aan de afwerking, met als resultaat een fantastisch spelend instrument met een uniek geluid.

Ons eigen merk: Magenta Winds

Bent u op zoek naar een trompet met de beste prijs-kwaliteit verhouding? Kijk dan eens naar onze Magenta Winds trompetten. Magenta Winds is ons eigen merk, waar we erg trots op zijn. Na lang zoeken en proberen, hebben we enkele jaren terug eindelijk een producent in Taiwan gevonden, waarmee we een trompet hebben ontwikkeld die aan onze eisen voldoet. Laat ons u overtuigen en kom naar onze winkel om de Magenta Winds trompetten uit te proberen.