Trompet, Cornet, Bugel Reparatie, Onderhoud en Schoonmaken

Trompet Reparatie & Onderhoud

Een trompet kan na intensief gebruik last hebben van vastzittende ventielen en pompen. Speeksel zorgt na een tijd dat de ventielen niet meer goed functioneren, waardoor het in zijn geheel niet meer goed loopt. Het is dan tijd voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Matthew’s Muziek is de expert op het gebied van trompet reparatie en onderhoud. Bij een trompet reparatie behandelen we uw trompet met veel zorg en aandacht. Op de juiste wijze en met de beste onderhoudsproducten zorgen wij dat uw trompet weer als nieuw speelt.

Wilt u meer informatie over het onderhoud, reparatie en schoonmaken van uw trompet, cornet of bugel? Bel dan met onze muziekwinkel in Edam: 0299-371 999 of mail naar: info@matthewsmuziek.nl of stuur ons direct een bericht.

 

Hoe vaak moet ik mijn trompet laten onderhouden?

Wij raden aan om minimaal 1 keer in de 2  jaar uw trompet een volledige onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor wordt de kans kleiner op vastzittende ventielen.


Trompet schoonmaakprocedure

Allereerst demonteren wij de trompet: alle ventielen, pompen, boven- en onder deksels worden losgemaakt. Daarna wordt het trompet in een speciaal bad schoongemaakt dat al het stof en oliën verwijdert, waardoor de trompet weer naar haar oorspronkelijke schoonheid gebracht wordt. Ventielen en pompen worden grondig schoongemaakt en ontkalkt waardoor ze uiteindelijk weer glad aanvoelen. Nadat de trompet weer gemonteerd wordt, loopt de reparateur alle ventielen en pompen na met olie zodat ze goed los en glad aanvoelen. De laatste stap is dat de trompet door onze trompetexpert uitvoerig getest wordt.


Wat kost een algemene onderhoudsbeurt?

Student Bb trompet / cornet / bugel Euro 150,-
Professionele Bb trompet / cornet / bugel Euro 250,-Matthew’s Muziek in Edam, Noord Holland voor al uw trompet reparaties, onderhoud en revisie werkzaamheden in de regio Amsterdam.

Saxofoon reparatie Dwarsfluit reparatie | Klarinet reparatie | Trompet reparatie | Piccolo reparatie | Waldhoorn reparatie | Trombone reparatie