Klarinet

Wilt u een klarinet kopen, dan zijn er in Nederland slechts enkele gespecialiseerde adressen waar u terecht kan. Matthew’s Muziek is al meer dan 30 jaar in zowel binnen- als buitenland een bekende naam op het gebied van klarinetten. Wij hebben een uitgebreide collectie klarinetten voor zowel de beginnende als de professionele klarinettist. Hieronder vindt u ons assortiment nieuwe Bb klarinettenEb klarinetten, C klarinettenA klarinetten, alt klarinetten en bas klarinetten

U kunt kiezen voor een nieuwe klarinet van gerenommeerde merken zoals Buffet Crampon, Yamaha en Selmer. U kunt er echter ook voor kiezen om een tweedehands klarinet te kopen. In onze winkel bieden wij een wisselend assortiment aan van u merken zoals  Bundy en Leblanc. Al onze tweedehands klarinetten zijn volledig gereviseerd door ons zodat ze weer als nieuw spelen.

Klarinet Koopadvies

Klarinet kopen in onze winkel

Als u van plan bent om een klarinet te kopen, raden wij aan om eerst een aantal klarinetten uit te proberen om te vergelijken. U bent u van harte welkom in onze winkel. Daar heeft u alle tijd om klarinetten uit verschillende series en van verschillende merken uit te proberen. Indien u daar behoeft aan heeft geven wij u graag advies en helpen u om het instrument te vinden dat het beste bij u past. Daarnaast bieden wij u een geheel vrijblijvende opzichtperiode aan, zodat u in uw eigen omgeving het instrument kan uitproberen alvorens het te kopen.

Hieronder treft u ook een selectie van onze klarinet accessoires, voor meer accessoires klik hier.