Bugel

Bugel

Wij hebben een collectie bugels voor zowel de beginnende als de professionele bugel speler. U kunt kiezen voor een nieuwe bugel van gerenommeerde merken zoals Yamaha, Bach, Courtois of Jupiter. U kunt er ook voor kiezen om een tweedehands bugel te kopen, wij hebben een wisselend aannbod met onder andere Bach en Getzen bugels. Al onze tweedehands instrumenten zijn volledig gereviseerd zodat ze weer als nieuw spelen.

Als u van plan bent om een bugel te kopen, is het fijn om verschillende instrumenten uit te proberen en te vergelijken. U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om bugels uit te proberen. Wij raden u aan om eerst telefonisch contact met ons op te nemen om er zeker van te zijn dat wij het instrument waar u interesse in heef op voorraad hebben. Tijdens het uitproberen geven wij u graag advies, indien u daar behoefte aan heeft. Daarnaast bieden wij u een geheel vrijblijvende opzichtperiode aan. Onze winkel bevindt zich in het oude centrum van Edam, Noord Holland (een klein half uuur rijden ten noorden van Amsterdam)

Ook na aankoop van een bugel kunt u bij ons terecht. Wij kunnen reparatie en onderhoud verrichten. Tevens vindt u hieronder een selectie van accessoires doe u voor u bugel kan kopen, voor meer accessoires klik hier.

Shop By
€ 8,00 - € 3.795,00
€ 3.795,00
€ 8,00
Sopraansaxofoon
Bugel
Cornet
Trompet
Dempers
Mondstukken
Rietbinders / Doppen
Ja
Nee
Arnolds & Sons
BG France
Bach
Courtois
Denis Wick
Hercules
Jo-Ral
Jupiter
König & Meyer
Protec
Reka
Yamaha

30 products

30 products

Items 1-13 of 30

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page