Shop By
€ 18,00 - € 125,00
€ 125,00
€ 18,00
Arnolds & Sons
Bach
Denis Wick
Jo-Ral
Schilke
Yamaha

20 products

20 products

Trompet mondstukken

Trompet mondstukken

Trompet mondstukken zijn beschikbaar in meerdere maten, meestal begint een beginnende trompettist op een kleiner mondstuk. Het kiezen van een trompet mondstuk is heel persoonlijk, hierbij spelen de volgende factoren een rol zoals embouchure, aanzet en uithoudingsvermogen van de speler.  Hieronder vindt u ons assortiment trompet mondstukken van o.a. de merken BachArnolds & SonsDenis Wick, Schilke en Yamaha

Om oa. de embouchure te oefenen en alvast op te warmen zijn de Berp en Jo-Ral Short Cut  innovatieve hulpmiddelen voor de trompettist.

Wij hebben doorgaans ook zowel tweedehands als demo-model trompet mondstukken in ons assortiment. Elk mondstuk wordt door ons met uiterste zorg gereinigd en gepoetst en aangeboden voor een speciale prijs. 

Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u een trompet mondstuk kopen, maar liever eerst verschillende modellen uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om mondstukken uit te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een mondstuk dat u niet op onze website vindt of wilt u advies over welk trompet mondstuk u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Items 1-13 of 20

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page