Piccolo

Piccolo

Matthew's Muziek is tot ver buiten Nederland bekend als specialist op het gebied van piccolo's en fluiten. Wij hebben een uitgebreide collectie piccolo's voor zowel de beginnende als de professionele piccolo fluit speler op voorraad. U kunt bij ons kiezen voor een nieuwe piccolo van gerenommeerde merken zoals August Richard Hammig, Bulgheroni, Philipp Hammig en Yamaha. U kunt er echter ook voor kiezen voor een van onze tweedehands piccolo te kopen. Wij bieden een wisselende selectie van merken zoals Powell en Gemeinhardt. Al onze tweedehands instrumenten zijn volledig gereviseerd door ons zodat ze weer als nieuw spelen.

Daarnaast bieden wij een mooi assortiment piccolo kopstukken. Overweegt u een piccolo te kopen, maar wilt u eerst verschillende instrumenten uitproberen en vergelijken?  U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om piccolo's uit te proberen. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam). Indien nodig geven wij u graag advies. Daarnaast bieden wij u een geheel vrijblijvende opzichtperiode aan.

Hieronder treft u ook een selectie van onze piccolo fluit accessoires, voor meer accessoires klik hier.

Mocht u geïnteresseerd  zijn in een instrument dat u niet op onze website kunt vinden? Neem dan alstublieft contact met ons op. 

 

69 products

69 products

Items 1-13 of 69

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page