Dwarsfluit kopstukken

Veranderen van dwarsfluit kopstuk kan een manier zijn om uw fluit geheel aan te passen naar wens. Een ander kopstuk voor uw dwarsfluit kan verbetering bieden in toon diepte, articulatie, flexibiliteit en respons. Twee factoren spelen daarbij een belangrijke rol: het materiaal waaruit het dwarsfluit kopstuk is gemaakt en de "cut".   

Wij bieden voornamelijk nieuwe kopstukken aan, maar om de zoveel tijd hebben wij ook tweedehands dwarsfluit kopstukken in ons assortiment. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Hieronder vindt u een selectie uit ons assortiment dwarsfluit kopstukken. De merken dwarsfluit kopstukken die wij aanbieden zijn o.a.: Arista, Haynes, Ian McLauchlan, Lafin, Mateki, Miyazawa, Muramatsu, Nagahara, Powell, Sankyo en Yamaha.

Wilt u een kopstuk voor uw dwarsfluit uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om onze dwarsfluiten en dwarsfluit kopstukken vrijblijvend uit te proberen. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).  Indien nodig geven wij u graag advies. Daarnaast bieden wij u een geheel vrijblijvende opzichtperiode aan.

Op zoek naar een dwarsfluit kopstuk dat u niet op onze website vindt? Neem dan contact met ons op.

55 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
55 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5