Klarinet mondstukken

Klarinet mondstukken

Een klarinet mondstuk bepaalt de klankkleur en het speelcomfort. Bepaalde merken mondstukken zijn meer geschikt voor klassiek en andere weer meer voor een Jazz sound. Mondstukken zijn beschikbaar in meerdere tip openingen. Daarnaast heeft ook de juiste riet en rietbinder invloed op de klank, wij geven u graag onze advies afhangend van uw persoonlijke wensen. Let erop dat de meeste mondstukken niet worden geleverd met dop en rietbinder

Wij hebben doorgaans ook zowel tweedehands als demo-modellen klarinet mondstukken in ons assortiment. Elk gebruikt klarinet mondstuk wordt uiteraard door ons met uiterste zorg gereinigd en gepoetst en aangeboden voor een speciale prijs. 

Hieronder vindt u ons assortiment klarinet mondstukken van o.a. de merken VandorenSelmer, Rico-D'Addario Woodwinds, Zinner, PomaricoYamaha. Mondstukken zowel voor bes klarinet, es klarinet, altklarinet en basklarinet. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u een klarinet mondstuk kopen, maar liever eerst verschillende opties uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om mondstukken uit te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een mondstuk dat u niet op onze website vindt of wilt u advies over welk klarinet mondstuk u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Shop By
€ 46,00 - € 455,00
€ 455,00
€ 46,00
Klarinet - A
Klarinet - Alt
Klarinet - Bas
Klarinet - Bb
Klarinet - Eb
Buffet Crampon
Licostini
Pomarico
Selmer
Vandoren
Yamaha

38 products

38 products

Items 1-13 of 38

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
items per page