Selmer Premium Rieten - Sopraansaxofoon

Selmer Premium Rieten - Sopraansaxofoon

€ 33,50 € 27,69
SKU:
3700317675546 - config
Selmer Premium Rieten - Sopraansaxofoon
Availability : Op voorraad
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Doorgaans worden bestelling die vóór 16:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verstuurd en heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 5,95. Er zijn geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,- .
Elk instrument wordt volledig gecontroleerd en speelklaar gemaakt voordat het ons deur verlaat. Onze ervaren reparateurs (die zelf ook spelers zijn) begrijpen dat het essentieel is om alles na te lopen. Instrumenten worden geleverd onder fabrieksgarantie. Daarbij bieden we na 1-jaar een gratis controle beurt aan. 
Voor vrijbijvend persoonlijk advies zijn we te bereiken middels:
Telefoon: 0299 - 3 71 999 of klik hier

Dankzij haar akoestische expertise en samenwerking met muzikanten uit diverse achtergronden heeft Henri SELMER Paris een nieuw rieten profiel gecreëerd dat een onderscheidende akoestische signatuur biedt, gekenmerkt door uitzonderlijke dichtheid, rondheid en sonische warmte.

Elk riet wordt zorgvuldig vervaardigd op traditionele machines die zijn ontworpen om onze hoge kwaliteitsnormen te handhaven.

Deze rieten zijn verkrijgbaar in sterktes 2 tot 4 en zijn gekalibreerd per ¼ sterkte tussen 2,5 en 3,5 om de dispersie te verminderen en zo muzikanten een groter aantal goede rieten in dezelfde doos te bieden.

Ze worden ecologisch verpakt, zonder plastic, en worden geleverd met een recyclebare, composteerbare en ergonomische rietenhouder, waarmee het milieuvriendelijke engagement van het merk wordt benadrukt.