Légère Rieten - Tenorsax - American Cut

Légère Rieten - Tenorsax - American Cut

Excl. Btw: € 26,86 Incl. Btw: € 32,50

* Verplichte velden

Excl. Btw: € 26,86 Incl. Btw: € 32,50
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Légère

De synthetische saxofoon- en klarinetrieten van Légère zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. We zien steeds meer professionele muzikanten overstappen naar kunstrieten, en zelfs doorgewinterde fans van traditioneel natuurlijk riet, hebben zich door de kunstrieten van Légère laten overtuigen.

Productbeschrijving

Légère rieten worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat zich gedraagt als riethout in natte toestand. Légère rieten hebben geen poriën, waardoor ze ongevoelig zijn voor vuil en veranderingen in vochtigheidsgraad. Légère rieten hoeven dus ook niet te worden ingespeeld.

De Légère American Cut rieten vertegenwoordigen de volgende generatie van Légère saxofoonrieten. Dit riet spreekt gemakkelijk aan, maar geeft een kleurrijk, karakteristiek geluid. Deze rieten zijn niet alleen geschikt voor beginners, maar ook zeer geschikt voor professionals. Légère rieten hebben alle voordelen van een synthetisch riet:

  • Directe respons
  • Consistent en betrouwbaar
  • Duurzaam en langdurig

Het doosje bevat 1 premium synthetisch riet.

Klik op de afbeelding hieronder voor een Légère vergelijkingstabel.

Rieten Vergelijkingstabel - Légère Rieten