Beste klanten,

In verband met het COVID-19 virus hebben wij besloten om onze winkel tijdelijk te sluiten voor bezoek.

Wij zullen zelf wel aanwezig zijn, maar willen direct contact tot het minimum beperken. De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, klanten en de gemeenschap in bredere zin staat in deze tijd voorop.

Reparaties: Het is mogelijk om uw instrument aan te bieden ter reparatie (alleen op afspraak). Wij nemen de nodige zorg om elk instrument grondig te desinfecteren. Uit voorzorg zullen wij uw instrument aannemen en +/- 3 dagen apart zetten voordat wij aan de reparatie beginnen. Nadat uw instrument gereed is zullen wij het weer apart zetten. Hierdoor zal het minstens 1-week duren voordat uw instrument kunt ophalen of laten opsturen. 

Webshop: Wij verwerken alle webshopbestellingen zoals gewoonlijk dagelijks. De post bezorgt vooralsnog volgens de normale tijden: binnen Nederland, volgende dag bezorgd.

Voor vragen, advies en overleg blijven wij telefonisch (0299 - 371999) of via e-mail (info@matthewsmuziek.nl) bereikbaar.

Wij kijken er naar uit om u snel in goede gezondheid bij ons terug te zien en hopen met deze maatregelen bij te kunnen dragen aan een geremde verspreiding van het virus.

Hartelijke groet, 


David, Eelco, Stuart en Doria