Covid-19 - Update 25 februari

Lieve Matthew’s Muziek klanten,

Vanaf 3 maart mogen we jullie weer verwelkomen in onze winkel. Het was al mogelijk om reparaties aan te bieden en webshop bestellingen te plaatsen, maar het is dan ook mogelijk om instrumenten te proberen. Om de veiligheid van u en onszelf voorop te stellen, vragen we wel dat u hiervoor een afspraak maakt. 

Uitproberen / Testen (alleen op afspraak)

Ben u op zoek naar een nieuw instrument of accessoire? Dit is op afspraak mogelijk. Voor de veiligheid vragen we met maximaal 2 personen te komen. 

Reparaties (alleen op afspraak)

Het is mogelijk om uw instrument aan te bieden ter reparatie. Uit voorzorg zullen wij uw instrument aannemen en +/- 3 dagen apart zetten voordat wij aan de reparatie beginnen. Nadat uw instrument gereed is zullen wij het weer apart zetten. Wij nemen de nodige zorg om elk instrument grondig te desinfecteren. Wij gebruiken o.a. Sanosept Profi: een hoog geconcentreerd desinfectiemiddel bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur en materiaal, o.a. gebruikt in ziekenhuizen.  
Bij het sturen of brengen van uw instrument, graag alvast uw contactgegevens in de koffer achterlaten. 

Maak hiervoor wel een afspraak.  

Webshop

Wij verwerken alle webshopbestellingen zoals gewoonlijk dagelijks. Bestellingen kunnen ook opgehaald worden, kies bij checkout de optie "ophalen in de winkel in Edam".

Persoonlijk advies

Voor vragen, advies en overleg zijn wij telefonisch (0299 - 371999) of via e-mail (info@matthewsmuziek.nl) bereikbaar.


Wij willen iedereen blijvende gezondheid wensen en tot ziens!


Warme groet, 

David, Eelco, Stuart & Doria