Covid-19 - Update 14 december

Lieve Matthew’s Muziek klanten,

Ten eerste, willen wij iedereen die door het virus is getroffen ons medeleven betuigen. Het blijft een onwerkelijke tijd waar wij alleen samen doorheen kunnen komen.

Tijdens deze zware lockdown zullen wij onze deuren moeten sluiten, maar we willen toch waar het kan zoveel mogelijk klaar voor jullie staan. We zullen aanwezig zijn voor vragen en adviezen, online bestellingen zullen dagelijks verwerkt worden en ook ons reparatieatelier zal geopend blijven (alleen dan wel op afspraak). 

Reparaties (alleen op afspraak)

Het is mogelijk om uw instrument aan te bieden ter reparatie. Uit voorzorg zullen wij uw instrument aannemen en +/- 3 dagen apart zetten voordat wij aan de reparatie beginnen. Nadat uw instrument gereed is zullen wij het weer apart zetten. Wij nemen de nodige zorg om elk instrument grondig te desinfecteren. Wij gebruiken o.a. Sanosept Profi: een hoog geconcentreerd desinfectiemiddel bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur en materiaal, o.a. gebruikt in ziekenhuizen.  
Bij het sturen of brengen van uw instrument, graag alvast uw contactgegevens in de koffer achterlaten. 

Maak hiervoor wel een afspraak.  

Instrumenten die al bij ons zijn gebracht ter reparatie, we zullen contact met u opnemen om een afspraak met u te maken om het op te komen halen en anders de mogelijkheid om het naar u terug te sturen.  

Webshop

Wij verwerken alle webshopbestellingen zoals gewoonlijk dagelijks. 

Persoonlijk advies

Voor vragen, advies en overleg zijn wij telefonisch (0299 - 371999) of via e-mail (info@matthewsmuziek.nl) bereikbaar.


Wij willen iedereen blijvende gezondheid wensen en we hopen elkaar weer snel te zien!


Warme groet, 

David, Eelco, Stuart & Doria