Lieve Matthew’s Muziek klanten,

Ten eerst, willen wij iedereen die door het virus is getroffen onze medeleven betuigen. Het blijft een onwerkelijke tijd waar wij alleen samen doorheen kunnen komen.

Vanaf 12 mei openen wij onze deuren volgens onze reguliere openingstijden. Uiteraard conform de richtlijnen van de overheid en wij proberen al het mogelijke te doen om de veiligheid en gezondheid van ons en u als klant te waarborgen.

Reparaties: Het is mogelijk om uw instrument aan te bieden ter reparatie. Uit voorzorg zullen wij uw instrument aannemen en +/- 3 dagen apart zetten voordat wij aan de reparatie beginnen. Nadat uw instrument gereed is zullen wij het weer apart zetten. Wij nemen de nodige zorg om elk instrument grondig te desinfecteren. Wij gebruiken o.a. Sanosept Profi: een hoog geconcentreerd desinfectiemiddel bestemd voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur en materiaal o.a. gebruikt in ziekenhuizen.  
Bij het sturen of brengen van uw instrument, graag alvast uw contactgegevens in de koffer achterlaten. 

Webshop: Wij verwerken alle webshopbestellingen zoals gewoonlijk dagelijks. De post bezorgt vooralsnog volgens de normale tijden: binnen Nederland, volgende dag bezorgd.

Testen/uitproberen van instrumenten/mondstukken: alleen op afspraak mogelijk.  

Voor vragen, advies en overleg blijven wij telefonisch (0299 - 371999) of via e-mail (info@matthewsmuziek.nl) bereikbaar.

Wij kijken er naar uit om jullie weer te verwelkomen in onze winkel.

Hartelijke groet, 


David, Eelco, Stuart en Doria