Yamaha Dwarsfluit Kopstuk - Sterling Zilver

Yamaha Dwarsfluit Kopstuk - Sterling Zilver

Excl. Btw: € 409,09 Incl. Btw: € 495,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Dit volledig sterling zilveren Yamaha kopstuk wordt standaard geleverd bij de 300 serie dwarsfluiten. Het is een ideale optie voor wie momenteel een Yamaha 200 serie dwarsfluit bezit (YFL-211 / 212 / 222 / 272 / …) en wil upgraden zonder een volledig nieuwe fluit te kopen. Het effect van een volledig zilveren kopstuk in vergelijking met verzilverd nikkelzilver is groot en dit kopstuk zal u een robuuster en veel interessanter palet aan klanken geven voor een relatief kleine investering.

Over Yamaha Kopstukken

Yamaha is wereldwijd de grootste en waarschijnlijk meest bekende producent van muziekinstrumenten.  Het is onderdeel van een groot industrieel conglomeraat dat een zeer uiteenlopende aanbod aan producten maakt, waaronder motoren en elektronica. Yamaha werd echter in 1887 opgericht als orgel- en pianofabrikant door Torakusu Yamaha en de oorsprong van Yamaha in de muziek ligt is nog te zien in het logo, dat uit drie stemvorken bestaat.

Door de enorme omvang van het bedrijf is het voor Yamaha mogelijk om continu grote investeringen te doen in onderzoek, ontwikkeling en nieuwe productietechnieken. Hierdoor zien we dat elk Yamaha instrument, van studentenmodel tot de meest exclusieve instrumenten van uitstekende, uniforme kwaliteit zijn en goed hun waarde behouden. Zo zet Yamaha al jarenlang de kwaliteitsstandaard voor vele blaasinstrumenten.

De zilveren Yamaha kopstukken die wij aanbieden kunnen een zeer interessante en aantrekkelijke optie zijn voor als u een goede kwaliteit studenten dwarsfluit bezit (bijvoorbeeld een Yamaha 200 serie dwarsfluit), en opzoek bent naar een stap omhoog.

Specificaties van dit Yamaha dwarsfluit kopstuk

  • Materiaal buis: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal lipplaat: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal schoorsteen: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal kroon: Sterling zilver (.925)
  • CY-cut

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit Yamaha kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Onze ervaren specialisten begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Yamaha kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Yamaha dwarsfluit kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.