Yamaha Dwarsfluit - YFL 577H

Yamaha Dwarsfluit - YFL 577H

Excl. Btw: € 2.706,61 Incl. Btw: € 3.275,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

De Yamaha YFL 577H semi-professionele dwarsfluit met sterling zilveren kopstuk, open kleppen,  E-mechaniek en B-voetstuk.

500 Serie dwarsfluiten van Yamaha bezitten veel van de eigenschappen van de top-of-the-line handgemaakte dwarsfluiten van Yamaha. De fluiten bieden een rijke en genuanceerde tonaliteit over een breed bereik.

Kenmerkend voor de Yamaha YFL 577H Dwarsfluit:

B- Voetstuk
De 577-H komt met een B-voet. De B-voet is langer en heeft een extra klep, waardoor het bereik van de fluit wordt uitgebreid tot de lage B. Door de extra lengte heeft de dwarsfluit een meer donkere toon en biedt een hogere weerstand in de hogere registers. Ook heeft de fluit iets meer gewicht dan de 577 met C-voet.

Sterling zilveren Yamaha Am kopstuk
Het kopstuk van deze dwarsfluit is gebaseerd op die van de handgemaakte fluiten. Het Am kopstuk en biedt een breder, expressief bereik dan de kopstukken uit de lagere Yamaha series. Daarnaast heeft het een makkelijkere respons, een uitstekende balans over het gehele toonbereik van het instrument en een iets zwaardere weerstand.

Handmatig uitgebalanceerde kleppen
De kleppen op de 577 worden met de hand gemonteerd en zorgvuldig uitgebalanceerd. De kleppen zijn prachtig, maar ook ergonomisch ontworpen, waardoor de fluit als het ware opgaat in je handen. De dwarsfluit speelt natuurlijk en moeiteloos.

Verbeterd geluid door verwarmingsproces
De Yamaha dwarsfluiten uit de 500, 600 en 700 serie worden onderworpen aan een uniek verhittingsproces, waardoor er een zuiverdere klank overdacht van speler naar instrument plaatsvindt en de YFL 577 een rijkere resonantie en superieure respons meegekregen heeft. 

Specificaties van Yamaha YFL 577H dwarsfluit:

 • Kopstuk en lipplaat: sterling zilver (.925)
 • Corpus en voetstuk: nikkel-zilver (verzilverd)
 • mechaniek en kleppen: nikkel-zilver (verzilverd)
 • Open kleppen
 • E-mechaniek
 • Offset G
 • B-voet
 • Yamaha Am kopstuk
 • French-style pointed key arms
 • Getrokken toongaten
 • Yamaha Deluxe koffer (FLC-200C),  tas (FLB-65ll) en bijbehorende schoonmaakartikelen
 • Product ID's: Yamaha YFL-577H, YFL 577H, BYFL577H, EAN: 4957812537445

Een dwarsfluit kopen bij Matthews Muziek

Matthews Muziek is al ruim 30 jaar een geliefd adres voor fluitisten. U bent van harte welkom in onze winkel in Edam om de Yamaha YFL-577H uit te proberen en te vergelijken met andere fluiten. Als specialist in dwarsfluiten hebben wij altijd een ruime selectie beschikbaar en nemen we de tijd om samen met u op zoek te gaan naar het instrument dat het best bij u past. Ook na aankoop kunt u voor onderhoud en reparaties altijd bij ons terecht.

Neem voor vragen over de Yamaha YFL-577-H gerust vrijblijvend contact met ons op.

"