Yamaha Digitale Saxofoon - YDS-150

Yamaha Digitale Saxofoon - YDS-150

Excl. Btw: € 706,61 Incl. Btw: € 855,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

NIEUW: Yamaha Digitale Saxofoon YDS-150

Deze Yamaha Digitale Saxofoon is een fusie van akoestische en digitale technologie. Het is een verbazingwekkende nieuwe saxofoon met geavanceerde technologie, maar waarop u zich nog wel expressief één voelt met het instrument, zoals bij een akoestische saxofoon. Het gehele instrument resoneert terwijl u blaast, waardoor u op natuurlijke wijze de delicate, ademende speelervaring van een saxofoon nog steeds ervaart.

Het rijke geluid van de saxofoon is tot uw beschikking, maar het instrument kan zo stil zijn als u wilt. U kunt het volume aanpassen in 15 standen, zodat u kunt genieten van het spelen zonder u zorgen te maken over het volume - dag of nacht. En als u totale stilte wilt en u volledig op uw prestaties wilt concentreren, sluit u simpelweg een hoofdtelefoon aan.

Het mondstuk heeft een ontwerp net als dat van een akoestische saxofoon voor optimaal blaascomfort. De klepindeling zorgt voor natuurlijke bespeelbaarheid en soepele werking.


Ondanks het ontwerp als sopraansaxofoon kan de YDS-150 klinken als ieder type saxofoon, en meer!

Klik op de afbeelding hieronder voor een tabel met specificaties van de YDS-150.

Yamaha YDS-150 Specificatie Tabel

Bezoek voor uitgebreidere informatie de website van Yamaha.