Tweedehands Conn 6M Lady Face Altsaxofoon | 327816

Tweedehands Conn 6M Lady Face Altsaxofoon | 327816

€ 2.795,00 € 2.309,92
Availability : Op voorraad
SKU:
2500001105264_mm
Tweedehands Conn 6M Lady Face Altsaxofoon | 327816
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Doorgaans worden bestelling die vóór 16:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verstuurd en heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 5,95. Er zijn geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,- .
Elk instrument wordt volledig gecontroleerd en speelklaar gemaakt voordat het ons deur verlaat. Onze ervaren reparateurs (die zelf ook spelers zijn) begrijpen dat het essentieel is om alles na te lopen. Instrumenten worden geleverd onder fabrieksgarantie. Daarbij bieden we na 1-jaar een gratis controle beurt aan. 
Voor vrijbijvend persoonlijk advies zijn we te bereiken middels:
Telefoon: 0299 - 3 71 999 of klik hier
Tweedehands

Conn was een van de vier Amerikaanse grote producenten van kwaliteitssaxofoons. De Conn 6 M Altsax vormde een hoogtepunt in zowel de geluidskwaliteit als in het ontwerp van het mechaniek. De instrumenten die Conn na de Model 6M heeft gemaakt, hoewel redelijk goed voor die decennia, bereikten nooit het respect dat deze top-of-the-line Vintage instrumenten kregen.

Deze Conn 6M Altsaxofoon is gemaakt in de late jaren 1940, en heeft een geweldig geluid en een onovertroffen snelle respons voor een vintage saxofoon. Deze combinatie van robuust geluid en soepele bespeelbaarheid is hierna nooit meer gedupliceerd.

De originele goudlak is intact (meer dan 95%) dat maakt dat deze Conn 6M in al onze jaren ervaring als een is die er als nieuw uitziet.

We hebben deze Conn 6M volledig gereviseerd, inclusief nieuwe zwart lederen Pisoni Pro polsters. Het instrument is perfect afgesteld en speelt als nieuw.

Inbegrepen in de prijs is:

  • Volledig nieuwe bepolstering met Pisoni Black Pro polsters
  • Originele Conn koffer
  • Een gloednieuw mondstuk van Meyer of gelijkwaardig
  • Sax strap, poetsdoeken, etc.

Doordat wij het instrument hebben gereviseerd en volledig voorzien van nieuwe polster, vilten en kurken, speelt deze "Ladyface" als nieuw.