Tweedehands Selmer SA80 Serie I Altsaxofoon | Nr. 364163

Tweedehands Selmer SA80 Serie I Altsaxofoon | Nr. 364163

Excl. Btw: € 2.723,14 Incl. Btw: € 3.295,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

De Selmer Super Action 80-serie I wordt algemeen gezien als een van de Top Pro-instrumenten.

Met een geluid dat breed en groot is, is de Selmer Super Action 80 I Alto Sax geschikt voor alle muzikale genres. Selmer saxofoons leveren een prachtige, warme, rijke en levendige klank. De intonatie en technische kwaliteiten zijn wat we van Selmer gewend zijn.

Deze Selmer, gemaakt in 1984, is helemaal origineel en in goede staat. De saxofoon is in het verleden een keer gevallen, waardoor de beugel ingedeukt was. Wij hebben de schade zorgvuldig hersteld en hoewel het nog enigszins zichtbaar is, doet deze imperfectie geenszins afbreuk aan de speelbaarheid noch de schoonheid van de saxofoon. Op de zichtbare slijtage in de lak na, ziet het instrument er verder als nieuw uit.

We zien regelmatig Serie I Selmer altsaxofoons in onze winkel, maar deze specifieke sax heeft een opvallende uitbundigheid en sonoriteit. Het instrument is voor haar leeftijd weinig bespeeld en zal de nieuwe eigenaar ongetwijfeld nog vele jaren muzikaal plezier en succes kunnen geven.

We hebben deze Selmer Super Action 80 Series I zorgvuldig opnieuw gepolsterd en afgesteld en het speelt daardoor als nieuw.

Inbegrepen in de prijs is:

  • Volledig nieuwe bepolstering met Zwarte Pisoni Pro Polsters!
  • Nieuwe Bam vormkoffer
  • Een gloednieuw Selmer S80 C* Mondstuk (of gelijkwaardig naar keuze)
  • Sax strap, poetsdoeken, etc.

 

Serienummer: 364163