Sankyo Dwarsfluit Kopstuk - ST - .925 Sterling Zilver

Sankyo Dwarsfluit Kopstuk - ST - .925 Sterling Zilver

Excl. Btw: € 822,31 Incl. Btw: € 995,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Dit Sankyo kopstuk is volledig van sterling zilver (92.5% zilvergehalte) en is uitgevoerd in de ST cut en lipplaat ontwerp. 

De ST stijl is expressief kenmerkt zich door veel warmte een rijke verscheidenheid aan klankkleuren. Het ST kopstuk produceert een uitzonderlijk diep geluid dat grote projectie en soepele overgangen mogelijk maakt.

Over Sankyo Kopstukken

Sankyo is een Japans merk dat sinds de oprichting in 1968 een sterke reputatie heeft opgebouwd als maker van handgemaakte dwarsfluiten en dwarsfluit kopstukken. Sankyo betekent in het Japans “de drie geluiden”, refererend naar de drie oprichters van het merk, die vanuit een garage begonnen om hun passie na te leven: de kunst van het fluit-maken. Door hun succes wordt Sankyo inmiddels wereldwijd geprezen voor de schoonheid van de toon en de stabiele kwaliteit van de techniek. De dwarsfluiten en kopstukken worden door zeer bekwame en toegewijde ambachtslieden met de hand geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen.

Specificaties van dit Sankyo ST dwarsfluit kopstuk

  • Materiaal buis: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal lipplaat: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal schoorsteen: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal kroon: Sterling zilver (.925)
  • Cut: ST
  • Geleverd in luxe houten koffertje

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit Sankyo kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Wij begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Sankyo kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Sankyo ST dwarsfluit kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.