Blaasinstrument Reparatie, Onderhoud en Revisie

 

Matthew's Muziek bestaat naast muzikanten ook uit ambachtslieden. Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren en reviseren van muziekinstrumenten. Ons doel hierbij is nog steeds niet veranderd:

 

>   Uw blaasinstrument weer perfect laten spelen   <

 

U bent van harte welkom om met uw blaasinstrument langs te komen voor vrijblijvend advies. Voor vragen kunt u bellen met onze winkel in Edam op het nummer: 0299-371 999 of mail naar: info@matthewsmuziek.nl

 

Reparatie

Is uw blaasinstrument niet goed afgesteld, is hij beschadigd of is er een onderdeel afgebroken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundigen repareren uw instrument op correcte wijze en zorgen er voor dat hij als nieuw bij u terug komt.


Onderhoud

Onderhoud en het afstemmen van uw blaasinstrument is heel belangrijk. Wij helpen u graag uw instrument goed te onderhouden. Ons advies is een jaarlijks onderhoudsbeurt, hiermee verlengt u de levensduur van uw blaasinstrument. Laat daarom uw instrument door een echte connaisseur onderhouden.

Revisie

Naast het uitvoeren van grote en kleine reparaties, verrichten wij ook gehele revisies op uw instrument. Hiervoor wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en uitstekende vakmanschap. Na de revisie zal uw instrument weer spelen als nieuw.

Blaasinstrumenten die wij repareren

Hieronder vindt u een selectie van de blaasinstrumenten die wij repareren. Staat uw instrument er niet tussen of heeft u een vraag over het onderhoud, de revisie of reparatie bel dan met onze winkel in Edam. Wij helpen u graag uw blaasinstrument weer mooi te laten klinken.

 


lightboxlightboxlightbox
    

Contactinformatie:

Matthew's Musical Instruments
Lingerzijde 30 - 32
1135 AR  Edam, NH

Telefoonnr: 0299 - 37 1 999
Email: info@matthewsmuziek.nl
   

Openingstijden:

Maandag   Gesloten 
Dinsdag   9:00 - 17:00
Woensdag   9:00 - 17:00
Donderdag   9:00 - 17:00
Vrijdag   9:00 - 17:00
Zaterdag   9:00 - 16:00