Prikbord Matthew's Muziek

Hieronder vindt u mededelingen zoals concerten, workshops, lesgeven en meerdere leuke muziek items die wij graag met jullie willen delen. Wilt u iets onder de aandacht brengen? Laat het ons graag weten.


Vrijdag 21 juni 2019 | Wijnwandeling Edam - 19:00 tot 22:00

Kom je ook langs voor een glaasje wijn tijdens de Edamse wijnwandeling?  Dit jaar openen wij ook onze deuren en is het mogelijk om een van de geselecteerde wijnen te komen proeven.

Glazenverkoop is op zaterdag 25 mei. Tot de 21e! Wij zorgen voor bijpassende muziek.

Wijnwandeling Edam 2019


Zondag 19 mei 2019 | Suzuki Fluitstudio Gerda Thorn - Jungle amsterdam


Juli - Augustus 2019 | Nationale Muziekkampen voor jongeren ( 10 tot 18 jaar ) - Zomervakantie 2019

Muziekkampen 2019


15 december 2018 | Open Dag Conservatorium Haarlem

Open dag Conservatorium Haarlem 201819 november 2018 | Beau 4 Fluit Kwartet


 
28 juli 2018 | Nederlands Fluit Academie

 Nederlands Fluit Accademie - Summer Surprise


 

7 september 2017 | Beau4 

 


 
"Als ik de zee maar zie"  Een tweeluik gebracht door Victor Posch, Fleur Jagt, Helen Botman en Peter van Vleuten | Zang, dans, verhalen en saxofoon 

 Als ik de zee maar zie

 

Voor meer informatie en reserveren: www.alsikdezeemaarzie.nl

 


 10 Otober 2016 | Victor Posch | Lesgeven

 

 Victor Posch

SAXOFOONWORKSHOP VOOR IEDEREEN

 Het geluid van de saxofoon ligt dicht bij de stem. Dit heeft alles te maken met de ademhaling. Adem, ademsteun en doorademen zijn namelijk van groot belang bij het saxofoon spelen. Ieder mens heeft een eigen stem, maar ook een eigen geluid op de saxofoon. Zelfs iemand, die nog nooit iets aan muziek heeft gedaan, heeft een unieke klank op de saxofoon.

Heb je wel eens gedroomd om op een saxofoon te spelen ? Die droom ligt dichterbij dan je denkt.

VICTOR POSCH, saxofonist van beroep, laat in deze workshop zien hoe het is om sax te spelen. Hoe het is om jouw unieke geluid t laten horen, hoe het is om te improviseren. Natuurlijk komen de juiste houding, de grepen en de blaastechniek aan bod. En het maakt niet uit of je noten kunt lezen of niet, dat leer je heel snel. Na 90 minuten speel je met de groep een ‘samba’ op saxofoon !

Even helemaal niks anders dan bezig met de klanken van de saxofoon en opgaan in de muziek.

Leuk om voor jezelf te doen of met je team, bedrijf, familie of vriendengroep. Zo leer je jezelf (en jouw mede-muzikanten) eens op een heel andere manier kennen. Muziek verbindt, het is echt waar !

Met 15 saxofoons trekt VICTOR POSCH door het land, overal enthousiaste mensen achterlatend met een nooit meer overgaande liefde voor de saxofoon. Elke deelnemer krijgt een eigen saxofoon ter beschikking. Vanzelfsprekend zijn de saxofoon en het mondstuk van binnen en buiten gereinigd. De workshop kan worden gevolgd door iedereen tussen 9 en 99 jaar.

VICTOR POSCH speelt als freelance-saxofonist in tal van bands en theatergezelschappen, treedt solo op, brengt eigen cd’s uit, componeert en leidt workshops. In 2010 won hij de Rabobank Cultuurprijs Muziek.

Kijk voor meer info op www.victorposch.nl   mail naar victorposch@zonnet.nl of bel naar 06 13230949.