Pearl Piccolo - PFP 165 E

Pearl Piccolo - PFP 165 E

Excl. Btw: € 1.268,60 Incl. Btw: € 1.535,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Pearl Company is al meer dan 50 jaar een vernieuwer in het maken van instrumenten. Zowel professionele spelers als beginners zijn unaniem eens over de kwaliteiten van hun fluiten. De klank van Pearl piccolo's combineert schoonheid met briljantheid. Het vakmanschap garandeert een lange levensduur en een piccolo die voor altijd een vreugde is.

De opmerkelijke nieuwe Pearl PFP-165E piccolo combineert de warmte en projectie van een grenadille houten kopstuk en een corpus gemaakt van grenaditte, een geheel nieuwe synthetisch materiaal. Precieze toonhoogte, een prachtig tonale centrum en een ruim dynamisch bereik zijn allemaal te vinden in dit nieuwe, innovatieve instrument. Grenaditte materiaal is niet gevoelig voor temperatuur verschillen, waardoor Pearl's top prestaties gewaarborgd blijven.

Pearl PFP-165 E is gemaakt met Pearl's wereldbekende "Pinnless Construction" en is de enige piccolo op de markt met deze innovatie.

Specificaties van Pearl PFP 165 E piccolo:

  • Kopstuk: grenadille hout
  • Kleppen: nikkel-zilver (verzilverd)
  • Corpus: grenaditte
  • Kopstuk: High Wave Bulb stijl
  • E-mechaniek
  • Pinless construction
  • Pearl koffer en bijbehorende schoonmaakartikelen

Een piccolo kopen bij Matthew's Muziek

U bent van harte welkom om de Pearl PFP-165 E in onze winkel te komen testen. Wij hebben altijd een mooie selectie aan gelijkwaardige piccolo's van verschillende merken en configuraties op voorraad, zodat u uitgebreid kan vergelijken. Als specialist op het gebied van fluiten en piccolo's kunnen wij u op professionele wijze begeleiden en adviseren bij het kopen van een piccolo. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u altijd bij ons terecht.

Neem voor vragen over de Pearl PFP-165E  gerust vrijblijvend contact met ons op.