Muramatsu Dwarsfluit Kopstuk .925 Zilver Tsubasa

Muramatsu Dwarsfluit Kopstuk .925 Zilver Tsubasa

Excl. Btw: € 1.400,83 Incl. Btw: € 1.695,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Dit handgemaakte volledig zilveren Muramatsu Tsubasa kopstuk is volledig van Sterling zilver (.925) en onderscheid zich van de standaard Muramatsu kopstukken door de kleine 'vleugeltjes' (adler-wings) die in de lipplaat zijn geplaatst. 

Het kopstuk produceert het beroemde muramatsu geluid, waar menig fluitist meteen verliefd op wordt: warm, fluweelzacht en toch vol van klank. De toevoeging van deze vleugels, maakt de klank echter iets helderder en dieper dan de reguliere Muramatsu kopstukken.

 

Over Muramatsu

Muramatsu is opgericht in 1923 in Japan door Koichi Muramatsu. Het is nog steeds een familiebedrijf en wordt inmiddels door de derde generatie Muramatsu bestuurd. Elke Muramatsu fluit is met de zorg en precisie gemaakt waaraan Muramatsu zijn reputatie als een van ‘s werelds beste professionele fluit producenten aan te danken heeft. Tegenwoordig verkoopt Muramatsu meer professionele dwarsfluiten dan elk ander merk en vele bekende solisten en orkestfluitisten spelen op een Muramatsu dwarsfluit.

 

Specificaties van dit zilveren Muramatsu DS dwarsfluit kopstuk

  • Materiaal buis: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal lipplaat: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal schoorsteen: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal kroon: Sterling zilver (.925)
  • Stijl: Tsubasa

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit muramatsu kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Wij begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Muramatsu kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Muramatsu DS kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.