Miyazawa Dwarsfluit Kopstuk - MZ-10 - 14k Gouden Riser

Miyazawa Dwarsfluit Kopstuk - MZ-10 - 14k Gouden Riser

Excl. Btw: € 1.483,47 Incl. Btw: € 1.795,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Miyazawa

Miyazawa is een Japanse producent van topkwaliteit handgemaakte dwarsfluiten en kopstukken. Miyazawa combineert traditioneel ambachtswerk met geavanceerde moderne technologie met als doel de perfecte fluit te produceren.

Productbeschrijving

Dit handgemaakte Miyazawa MZ-10 kopstuk heeft een buis en lipplaat van zilver. De buis en lipplaat zijn gemaakt van Britannia (.958) en Sterling (.925) zilver, terwijl de schoorsteen, die de grootste invloed op het geluid heeft, is gemaakt van uitzonderlijk zuiver .990 zilver. 

De MZ-10 stijl maakt het mogelijk om een snelle luchtstroom door de fluit te blazen en daarmee een rijk en krachtig geluid te produceren. De MZ-10 heeft een flexibel en responsief karakter en een breed scala aan toon- en kleurmogelijkheden.

De 14K gouden schoorsteen (de verbindig tussen lipplaat en buis) zorgt voor een complexer en kleurrijker geluid door het harmonische bereik te vergroten.


 

Over Miyazawa

Miyazawa is een van de bekende Japanse producenten van topkwaliteit handgemaakte dwarsfluiten en kopstukken. Het bedrijf is in 1969 opgericht door Masashi Miyazawa, die traditioneel ambachtswerk combineerde met geavanceerde moderne technologie, met het doel de perfecte fluit te produceren. Vandaag de dag houd het merk deze filosofie in stand, waardoor iedere Miyazawa fluit en kopstuk een combinatie beproefde traditionele technieken en baanbrekende technieken. Met de grootste zorg handgemaakt, om aan uw hoogste verwachtingen te kunnen voldoen.


Miyazawa Kopstukken

Het kopstuk is het meest persoonlijke onderdeel van uw fluit en heeft als onderdeel waar het geluid gevormd wordt een belangrijke invloed op de klank van uw instrument. Miyazawa kopstukken worden handgemaakt en zijn ontwikkeld in samenwerking met wereldberoemde fluitisten. De kopstukken zijn beschikbaar in verschillende hoogwaardige materialen en materiaal combinaties. Door de jaren heen heeft Miyazawa een aanzienlijke reeks kopstuk stijlen ontwikkeld met allen hun eigen karakter. Wij zijn zeer onder de indruk van de consistente kwaliteit die Miyazawa weet te realiseren bij het maken van kopstukken. Iets dat niet makkelijk is bij handwerk van dit niveau.

Specificaties van dit Miyazawa MZ-10 dwarsfluit kopstuk

  • Materiaal buis: Brittania Zilver (.958)
  • Materiaal lipplaat: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal schoorsteen: 14K Goud
  • Materiaal kroon: Brittania Zilver (.958)
  • Stijl: MZ-10
  • Wand-dikte buis: 0.40 mm
  • Geleverd in luxe houten koffertje

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit Miyazawa kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Onze ervaren specialisten begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Miyazawa kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Miyazawa MZ-10 kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.