Légère Rieten - Baritonsax - Signature Series

Légère Rieten - Baritonsax - Signature Series

Excl. Btw: € 26,86 Incl. Btw: € 32,50

* Verplichte velden

Excl. Btw: € 26,86 Incl. Btw: € 32,50
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Légère

De synthetische saxofoon- en klarinetrieten van Légère zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. We zien steeds meer professionele muzikanten overstappen naar kunstrieten, en zelfs doorgewinterde fans van traditioneel natuurlijk riet, hebben zich door de kunstrieten van Légère laten overtuigen.

Productbeschrijving

Légère introduceert de Signature Series riet voor zowel saxofoon als klarinet. Na grote successen geboekt te hebben met hun Signature Series riet voor Bb klarinet. Een doorbraak in synthetische rieten.

Légère Signature Series riet is een zeer speelbaar riet met een bijna identiek respons als met een houten riet. Natuurlijk klinkend, goed uitgebalanceerd en zeer consistent.

Légère rieten worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat zich gedraagt als riethout in natte toestand. Légère rieten hebben geen poriën, waardoor ze ongevoelig zijn voor vuil en veranderingen in vochtigheidsgraad. Légère rieten hoeven dus ook niet te worden ingespeeld.

Légère hebben alle voordelen van een synthetische riet:

  • Directe respons
  • Consistent en betrouwbaar
  • Duurzaam en langdurig


Het doosje bevat 1 premium synthetisch riet.

Klik op de afbeelding hieronder voor een Légère vergelijkingstabel.

Rieten Vergelijkingstabel - Légère Rieten