Lefreque Klankbrug - 33 mm - Verzilverd

Lefreque Klankbrug - 33 mm - Verzilverd

Excl. Btw: € 62,77 Incl. Btw: € 75,95
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Materiaal LefreQue: Rood Kopper - Verzilverd (Red Brass - Silver Plated) - Geeft een ronde klank met veel kern in de toon en een vlotte respons. De verzilvering zorgt voor een stralender geluid in de hoge tonen.

Maat LefreQue: 33mm - o.a. geschikt voor:

  • Dwarsfluit
  • Piccolo
  • Sopraansaxofoon
  • Klarinet

! Elastisch bandje niet inbegrepen

Over LefreQue:

Voor een optimale klank en speeleigenschappen zou een blaasinstrument ideaal gezien uit één ondoorbroken klanklichaam bestaan. Uit praktisch oogpunt is dit bij de meeste instrumenten onmogelijk. Bij elke schuif-, schroef- of soldeerverbinding gaat er onvermijdelijk een deel van de klank, respons en projectie verloren. 

De lefreQue is een ogenschijnlijk simpele maar doeltreffende oplossing om deze 'klankbreuken' te herstellen. De belangrijkste winst is daarbij te halen tussen het mondstuk/kopstuk en de rest van het instrument. Maar ook bij volgende verbindingen kan verbetering worden behaald.

De verschillen kunnen opmerkelijk zijn: Met name de boventonen worden zuiverder, de projectie verbeterd, het instrument laat zich gemakkelijker aanblazen en toonwisselingen verlopen spectaculair sneller.

Lees meer over de LefreQue...