Lefreque Klankbrug - 33 mm - Zilver - Verguld

Lefreque Klankbrug - 33 mm - Zilver - Verguld

€ 247,50 € 204,55
Availability : Op voorraad
SKU:
8719325312256_mm
Lefreque Klankbrug - 33 mm - Zilver - Verguld
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Doorgaans worden bestelling die vóór 16:00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verstuurd en heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 5,95. Er zijn geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,- .
Elk instrument wordt volledig gecontroleerd en speelklaar gemaakt voordat het ons deur verlaat. Onze ervaren reparateurs (die zelf ook spelers zijn) begrijpen dat het essentieel is om alles na te lopen. Instrumenten worden geleverd onder fabrieksgarantie. Daarbij bieden we na 1-jaar een gratis controle beurt aan. 
Voor vrijbijvend persoonlijk advies zijn we te bereiken middels:
Telefoon: 0299 - 3 71 999 of klik hier

Materiaal LefreQue: Zilver (.999) - Verguld: Geeft een puur, warm geluid met rijke boventonen. Meer body, snelheid, uitstraling en verbeterde flexibiliteit in dynamiek. Door de vergulding nog meer warmte en makkelijker aanspreken van hoge frequenties.

Maat LefreQue: 33mm - o.a. geschikt voor:

  • Dwarsfluit
  • Piccolo
  • Sopraansaxofoon
  • Klarinet

! Elastisch bandje niet inbegrepen

Over LefreQue:

Voor een optimale klank en speeleigenschappen zou een blaasinstrument ideaal gezien uit één ondoorbroken klanklichaam bestaan. Uit praktisch oogpunt is dit bij de meeste instrumenten onmogelijk. Bij elke schuif-, schroef- of soldeerverbinding gaat er onvermijdelijk een deel van de klank, respons en projectie verloren. 

De lefreQue is een ogenschijnlijk simpele maar doeltreffende oplossing om deze 'klankbreuken' te herstellen. De belangrijkste winst is daarbij te halen tussen het mondstuk/kopstuk en de rest van het instrument. Maar ook bij volgende verbindingen kan verbetering worden behaald.

De verschillen kunnen opmerkelijk zijn: Met name de boventonen worden zuiverder, de projectie verbeterd, het instrument laat zich gemakkelijker aanblazen en toonwisselingen verlopen spectaculair sneller.

Lees meer over de LefreQue...

Meer informatie
Configurable Label 0