Haynes Dwarsfluit Kopstuk Classic Zilver + 14K

Haynes Dwarsfluit Kopstuk Classic Zilver + 14K

Excl. Btw: € 1.012,40 Incl. Btw: € 1.225,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Deze handgemaakte Haynes Classic kopstuk heeft een Sterling Zilveren buis, lip plaat, 14K Gouden schoorsteen en kroon.  Het is het ultieme klassieke Haynes kopstuk - warm, rijk en flexible - en is de standaard kopstuk die geleverd wordt bij Haynes dwarsfluiten. 

Specificaties van deze Haynes Classic Sterling Zilver kopstuk: 

  • Materiaal buis: Sterling zilver (.925) 
  • Materiaal lipplaat: Sterling zilver (.925) 
  • Materiaal schoorsteen: 14K Goud 
  • Materiaal kroon: Sterling zilver (.925)  
  • Handgemaakt

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit Haynes kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Wij begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Haynes kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Haynes Classic kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.