Bam

95 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
95 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bam koffers voor blaasinstrumenten worden handgemaakt en ontworpen in het stijlvolle Frankrijk, vlakbij de kust in Normandië. De missie van Bam is top kwaliteit: een resultaat van een unieke combinatie van handwerk en het gebruik van geavanceerde productietechniek.

Ondanks de fraaie ontwerpen, staat de veiligheid van het instrument altijd voorop. Bam heeft zelf een beschermend schuim ontwikkeld dat de precieze vorm van uw instrument aaneemt en het zo optimaal beschermd tegen schokken. Dit schuim vormt de bassis voor alle koffers die Bam produceert, en hier omheen maken ze de meest schitterende koffers. Resultaat: betrouwbare koffers in allerlei zeer stijlvolle vormen. Bekijk bijvoorbeeld de prachige lijn New Trekking : praktische, stevige koffers gebundeld in een zeer mooi gestroomlijnd ontwerp. Of de serie St. Germain : klassieke elegantie. Ontdek ook het volledige assortiment Bam accessoires speciaal ontworpen voor blaasinstrumenten.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke Bam koffer die u niet op onze website kan vinden, laat het ons dan weten. Wij kunnen het product altijd voor u bestellen.