Bam NASH3001SCA Nashville - Koffer voor Altsax

Bam NASH3001SCA Nashville - Koffer voor Altsax

Excl. Btw: € 225,21 Incl. Btw: € 272,50
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

De Bam NASH3001SCA Nashville Koffer voor de altsaxofoon is een compacte, lichte koffer. De koffer heeft een voorgevormde ruimte met veerkrachtig schuim dat uw saxofoon stevig op zijn plek houdt en beschermt tegen schokken. In de binnenkant is ruimte voor de nek, mondstuk en kleine accessoires en er wordt hiervoor een apart etui meegeleverd. De Bam Nashville koffers hebben twee grote en twee kleine externe zijvakken aan beide kanten, waar veel accessoires in bewaard kunnen worden. De koffer is op de rug te dragen met de meegeleverde, afneembare rugzakhengsels.

Over Bam koffers:

Bam is een Frans merk dat zich volledig richt op het maken van koffers voor muziekinstrumenten. Door de stijlvolle ontwerpen, innovatieve materialen en bovenal uitmuntende kwaliteit heeft Bam een sterke reputatie opgebouwd onder muzikanten.

Bam biedt een zeer uitgebreid aanbod aan koffers in meer dan 20 verschillende stijlen. Bent u op zoek naar een specifieke Bam koffer die u niet in onze webshop vindt, dan kunnen we deze altijd voor u bestellen.

Specificaties van de Bam NASH3001SCA:

  • De binnenkant is voorzien van een veerkrachtig schuim dat de exacte vorm van het instrument aanneemt en goed beschermt tegen schokken
  • Buitenkant is gemaakt van zeer sterk en waterdicht Caneva textiel
  • Twee rugzakriemen die opgeborgen kunnen worden in het rugvak
  • Handvat aan de zijkant
  • Ritssluiting
  • Kleur: Grijs en Beige

Een Altsax koffer, tas of gigbag kopen bij Matthew’s Muziek:

Wij zijn specialist op het gebied van blaasinstrumenten en hebben altijd een mooie selectie koffers en tassen op voorraad. Naast Bam, bieden wij ook andere merken aan zoals Protec, Jakob Winter en Kölbl. U bent van harte welkom om de Bam NASH3001SCA in onze winkel in Edam te komen bekijken en vergelijken met andere producten. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste optie voor u.

Mocht u vragen hebben over de Bam NASH3001SCA Altsaxofoon koffer, neem dan gerust even contact met ons op.Product IDs: Bam NASH3001SCA | NASH3001S