Arista Dwarsfluit Kopstuk - Sterling Zilver

Arista Dwarsfluit Kopstuk - Sterling Zilver

Excl. Btw: € 1.462,81 Incl. Btw: € 1.770,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Dit unieke handgemaakte Arista kopstuk is volledig gemaakt van sterling zilver. We hebben dit kopstuk recent zelf uitgekozen tijdens een bezoek aan de werkplaast van Juan Arista, na een groot aantal kopstukken te hebben uitgeprobeerd.

Het kopstuk is uitgevoerd in Arista's L2 stijl, die een perfecte combinatie van kracht, schoonheid en een rijk kleurpalet mogelijk maakt.

We waren eerder al onder de indruk van de kopstukken van Arista, maar moeten concluderen dat Juan door de jaren heen nog steeds beter wordt. Een echt magisch kopstuk, dat een bezoek aan onze winkel waard is!

Over Arista dwarsfluit kopstukken

Arista is kleinschalige producent van dwarsfluiten en kopstukken van het hoogste niveau. Het bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht in Boston, Massachusetts in de Verenigde Staten. Er werken slechts een paar mensen in de werkplaats en alle fluiten en kopstukken worden met uiterste precisie en zorg gemaakt. Door de jaren zijn de ontwerpen geperfectioneerd, onder andere door medewerking en advies van fluit virtuoos William Bennett. Het resultaat zijn kopstukken van ongekend vakmanschap, en kwaliteit.

Arista kopstukken worden bespeeld door bekende solisten, docenten en fluitisten in grote orkesten over de hele wereld. Er zijn weinig kopstukken die zich wat betreft kracht en schoonheid van het geluid kunnen meten aan Arista.

Specificaties van dit Arista dwarsfluit kopstuk

  • Materiaal buis: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal lipplaat: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal schoorsteen: Sterling zilver (.925)
  • Materiaal kroon: Sterling zilver (.925)
  • Serienummer: #884
  • Geleverd in luxe houten koffertje

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit Arista kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Onze ervaren specialisten begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Arista kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Arista dwarsfluit kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.