Altus Kopstuk - S-Cut - .958 Zilver met Vergulde Lipplaat

Altus Kopstuk - S-Cut - .958 Zilver met Vergulde Lipplaat

Excl. Btw: € 1.152,89 Incl. Btw: € 1.395,00
Alle zendingen binnen de Europese Unie zijn onderworpen aan het BTW-tarief van 21%. Alle zendingen buiten de Europese Unie (bijv.: VS, Zwitserland, Noorwegen, Japan, enz.) zijn niet onderworpen aan het BTW-tarief.

Productbeschrijving

Dit handgemaakte Altus S-Cut kopstuk is van massief zilver met een 95.8% zilvergehalte. Het kopstuk heeft een vergulde lipplaat, schoorsteen en kroon en ook de binnenkant van de buis is verguld, waardoor het toch al indrukwekkende kopstuk een verfijndere, warmere klank produceert.

De Altus S-Cut kopstukken hebben een ovaal gevormd mondgat en produceren het karakteristieke Altus geluid. Een levendige, warme klank met uitstekende projectie. De pure kerntoon geeft de speler een grote flexibiliteit en een oneindig geluidsspectrum.

Over Altus kopstukken

Altus is één van de toonaangevende Japanse fluitmerken en combineert traditionele handmatige productietechnieken van oudere Europese merken met geavanceerde, innovatieve technieken en verschillende unieke materiaal combinaties.

Altus staat bekend om de complexe, volle en kleurrijke klank. Alle kopstukken worden handgemaakt en zijn niet alleen de basis van het succes van het Altus, maar ook van het merk Azumi.

Specificaties van dit Altus dwarsfluit kopstuk

  • Materiaal buis: Britannia zilver (.958)
  • Materiaal lipplaat: Britannia zilver (.958) - verguld
  • Materiaal schoorsteen: Britannia zilver (.958) - verguld
  • Materiaal kroon: Britannia zilver (.958) - verguld
  • S-Cut

 

Een kopstuk kopen bij Matthew's Muziek

Aangezien hetzelfde kopstuk op verschillende fluiten anders kan spelen en klinken en het überhaupt erg lastig is om de eigenschappen van een kopstuk in woorden te omvatten, raden wij u aan dit Altus kopstuk zelf uit te proberen en te vergelijken met andere kopstukken. U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Edam.

Als specialist op het gebied van fluiten hebben wij in onze winkel altijd een ruim assortiment aan dwarsfluit kopstukken op voorraad van verschillende merken, stijlen en prijsklassen. Onze ervaren specialisten begeleiden u graag in de zoektocht naar het ideale kopstuk voor u.

Dit Altus kopstuk passend maken voor uw fluit

Er bestaan geen wereldwijde standaarden voor de maat van de aansluiting van kopstuk op de fluit. Zelfs dwarsfluiten en kopstukken van hetzelfde merk zullen niet altijd perfect passen. Om kopstukken te kunnen uitproberen verhelpen wij dit meestal tijdelijk met tape. Echter, als u het ideale kopstuk heeft gevonden, hoort dit natuurlijk perfect aan te sluiten. Gelukkig kan onze fluitreparateur nagenoeg elk kopstuk passend maken op uw dwarsfluit. Dit doen wij gratis, maar hiervoor hebben wij wel even uw dwarsfluit nodig om te passen.

Neem voor vragen over dit Altus S-cut dwarsfluit kopstuk gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Nummer: #92