Rietbinders & Mondstukdoppen

Rietbinders

Een rietbinder houdt niet alleen het riet op de juiste plek, het heeft ook invloed op de klank. Hier vindt u ons assortiment rietbinders en bijhorende doppen van o.a. de merken BG France, Vandoren, Rovner, Selmer, François Louis en Abelet. Rietbinders voor zowel saxofoon als klarinet. Lederen rietbinders, binders met verschillende inleg plaatjes, een of twee schroeven, houten binders, allerlei variaties die effect hebben op de klank.

Mondstukdoppen

Mondstukdoppen bieden bescherming aan het zowel riet en mondstuk van uw saxofoon of klarinet. Vaak worden de doppen geleverd samen met de rietbinder, maar er zijn ook luxe losse mondstukdoppen te vinden van het merk Selmer.

Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u onze rietbinders uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om rietbinders te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een rietenbinder die u niet op onze website vindt of wilt u advies over welke rietbinder u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5