Mondstukken & toebehoren

Een mondstuk bepaalt de klankkleur en speelcomfort. Bepaalde merken mondstukken zijn meer geschikt voor klassiek en andere weer meer voor een Jazz sound. 

Hier vindt u onze assortiment mondstukken van o.a. de merken VandorenSelmer, Denis Wick, Meyer, Otto Link, Yamaha, Yanagisawa en François Louis.  Wij hebben onder andere mondstukken voor saxofoon, trompet, trombone, klarinet en hoorn. Ook een categorie: mondstukplakkers, ter bescherming van mondstuk en tanden. 

Mondstukken zijn beschikbaar in meerdere tip openingen. Daarnaast heeft ook de juiste riet en rietbinder invloed op de klank, wij geven u graag onze advies afhangend van uw persoonlijke wensen.

Wij hebben doorgaans ook zowel tweedehands als demo-model mondstukken in ons assortiment. Elk mondstuk wordt door ons met uiterste zorg gereinigd en gepoetst en aangeboden voor een speciale prijs. 

Met behulp van de filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw selectie verfijnen.

Wilt u onze mondstukken uitproberen? U bent van harte welkom in onze winkel waar u alle tijd heeft om mondstukken uit te proberen of te vergelijken. Indien nodig geven wij u graag advies. Onze winkel bevindt zich in Edam, Noord-Holland (20km ten noorden van Amsterdam).

Op zoek naar een mondstuk dat u niet op onze website vindt of wilt u advies over welk mondstuk u het beste kan kopen? Neem dan contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5